اینفوگرافی بهداشتی Options

اینفوگرافیک با توجه به نوع اطلاعات و فرمت به چند نوع تقسیم می‌شود. اینفوگرافیک اطلاع رسانی، تایم لاین، فلوچارت، اینفوگرافیک مقایسه‌ای، اینفوگرافیک بر اساس موقعیت، اینفوگرافیک مراتبی، نموداری، تصویری، تشریحی و … از مهمترین انواع اینفوگرافیک هستند.

افزایش نگران‌کننده مشکلات مثانه در میان جوانان به دلیل مصرف زیاد کتامین

ابتدا هدف خود را تعیین کنید و سعی کنید مخاطبانتان را بشناسید. سپس اطلاعاتی که می‌خواهید به مخاطبانتان انتقال دهید را مشخص کنید.

حاشیه‌ها نقش مهمی در طراحی اینفوگرافی بازی می‌کنند. حاشیه عبارت است از فضای خالی اطراف check here محتوا که قابی نامرئی در اینفوگرافیک ایجاد می‌کند. حاشیه‌ها در کنار فاصله‌ها ساختار و چینش محتوا در اینفوگرافیک شما را مشخص می‌کنند.

روش ­ها: پژوهش حاضر، مروری حیطه ای با هدف شناسایی معیارهای محتوایی و ظاهری در طراحی اینفوگرافی‌های سلامتی و همچنین تعیین الزامات مربوط به فرآیند تدوین آن‌ها انجام گرفته است.

شیرین شاطرزاده گفت: ۳ مهر, ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۲ قالب رو دانلود کنید و با استفاده از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و ایلاستریتور ادیتش کنید

وقتی اطلاعات مورد نیاز خود را جمع‌آوری کردید، از خودتان بپرسید که قرار است چه داستانی را با محتوایی که در دست دارید تعریف کنید؟ محتوای جذاب برای مخاطبان اطلاعاتی است که به سادگی قابل درک باشد و بستر روایت به جذاب‌تر شدن هرچه بیشتر اینفوگرافیک شما کمک می‌کند.

وظیفه اصلی آیکون‌ها برقراری تعادل دیداری در اینفوگرافیک است. فرم و استایل آیکون‌هایی که در اینفوگرافیک استفاده می‌کنید از اول تا آخر باید یکسان باشد.

راههای پیشگیری از ویروس کرونا استفاده از تاکسی و سواری‌های غیر شخصی ممنوع!

راه‌های مختلفی برای انتقال اطلاعات و داده وجود دارد. با این وجود چرا باید از اینفوگرافی (گرافیک اطلاع رسان – اطلاع نگاشت) استفاده کنیم؟ برای پاسخ به این سوال، به این فکر کنید که چه زمانی مقدار بیشتر اطلاعات را به خاطر سپرده‌اید؟ زمانی که اطلاعات را به صورت متن‌های طولانی و بدون تصویر خوانده‌اید یا هنگامی که آن‌‌ها را به صورت پوستر یا روزنامه دیواری مشاهده کرده‌اید؟

پیکتوچارت نیز یک سایت آنلاین دیگر است که با استفاده از آن می‌توانید به طراحی اینفوگرافیک بپردازید. فرق این سایت با سایت‌هایی مثل کنوا این است که به صورت تخصصی روی طراحی ایفوگرافیک و طراحی ارائه‌های مختلف تمرکز کرده است.

برای معرفی بهتر این دوره‌ها و تهیه محتوای دوره می‌توانید از اینفوگرافیک‌های مختلفی کمک بگیرید. اینفوگرافیک خوراک محتوایی بسیار مفید و ساده‌ای است که درک هر موضوعی را برای خوانندگان خود بسیار آسان‌تر می‌کند.

اینفوگرافیک، همانطور که از نامش پیداست، دو بخش دارد. بخش بصری و گرافیکی و قسمت «اینفو» یا اطلاعاتی که باید برای مخاطب خود فراهم کند.

فرادرس با پایبندی به شعار «دانش در دسترس همه، همیشه و همه جا» با همکاری بیش از ۱۸۰۰ مدرس برجسته در زمینه‌های علمی گوناگون از جمله آمار و داده‌کاوی، هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، طراحی و گرافیک کامپیوتری، آموزش‌های دانشگاهی و تخصصی، آموزش نرم‌افزارهای گوناگون، دروس رسمی دبیرستان و پیش دانشگاهی، آموزش‌های دانش‌آموزی و نوجوانان، آموزش زبان‌های خارجی، مهندسی برق، الکترونیک و رباتیک، مهندسی کنترل، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی معماری و مهندسی عمران توانسته بستری را فراهم کند تا افراد با شرایط مختلف زمانی، مکانی و جسمانی بتوانند با بهره‌گیری از آموزش‌های با کیفیت، به روز و مهارت‌محور همواره به یادگیری بپردازند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *